Over Ap-Art
De naam Musical Producties Ap-Art omschrijft precies waar het bij Ap-Art om gaat:Musicals maken in Anna Paulowna van een zo hoog mogelijk artistiek niveau!Musical Producties Ap -Art is opgericht in 1997 als een vervolg en antwoord op het ongekende succes van de polderse revue 'Op naar 2000', geschreven door Maarten Leegwater ter gelegenheid van het 150 jaar bestaan van de polder in 1995. Het enthousiasme destijds onder alle deelnemers, zowel voor als achter de schermen, zorgde voor het tot stand komen van Ap-Art.Producties
Ap-Art heeft inmiddels een succesvolle reeks producties op haar naam staan. Hierdoor is een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan in het maken van musicals.
1995: Op naar 2000
1998: Het meisje met de blauwe hoed
2000: Hadjememaar
2002: Anatevka
2004: Foxtrot
2006: Oliver!
2008: The Sound Of Music
2010: My Fair Lady
2012: Amerika Amerika
2014: Beauty and the Beast
2016: The Pajama Game

Stichting
Ap-Art streeft ernaar om door een goede samenwerking met alle enthousiaste vrijwilligers, musicals te maken op een zo hoog mogelijk niveau. Ap-Art heeft bewust gekozen om een stichting te blijven in plaats van een vereniging, met als streven om met zoveel mogelijk mensen uit de polder te werken. Als stichting kunnen wij de vrijheid bewaren om in elke musical de juiste mensen in de juiste rol te casten. Zo kunnen wij met open audities voor elke productie de beste mensen selecteren.


Veel ervaring
Ap-Art probeert elke keer de lat iets hoger te leggen. Na al die jaren beschikt Ap-Art over zeer veel, en ondertussen semi-professionele, mensen achter de schermen. Alle technici van geluid-, licht- en theatertechnieken, maar ook de kostuumteams, decor- en floormensen, hebben veel ervaring opgedaan. Was het vroeger noodzakelijk alle licht en geluid te huren, tegenwoordig hebben we een uitgebreid arsenaal van geluidzenders, computer en mengtafel en heel, heel veel theaterspots.

Mooie musicals
Met een actieve pr-afdeling, die zorgt dat de nodige aandacht wordt besteed aan de voorstellingen, is Ap-Art klaar om de komende jaren mooie musicals te maken.


Basisvorm Hoogteverschil © Uwilthosting.nl - Ontwerp © Niek Reus, Uwilthosting.nl
Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl