Ap-Art gaat door!

05-02-2022

En hoe!

We gaan in korte projecten van 6 weken (dus in principe 6 repetities) werken aan nummers uit een bepaalde musical. In eerste instantie zal dit voornamelijk zang en dans zijn. Na afloop van zo'n project proberen we iedere keer een mogelijkheid te vinden om voor publiek ons te laten zien en horen. Op deze manier is het de bedoeling dat we ca. 6 projecten per jaar doen. Wanneer Veerburg heropend wordt hebben we op deze manier een avondvullend programma met hoogtepunten uit allerlei musicals. Tof toch??

Hoe gaat het in z'n werk?

  • Om een deel van de kosten en rechten van de bladmuziek te betalen, vragen wij een bijdrage van € 30,00 per persoon per project.
  • De repetities zijn in toneelzaal, op maandagavond, van 19.30 - 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en zal er koffie en thee klaarstaan. Dit word je aangeboden door Ap-Art. Tijdens de repetitie hebben we geen pauze meer.
  • Je kunt je per project inschrijven, dus als het een keer niet uitkomt sla je gewoon over.
  • Wanneer je wel wilt zingen, maar niet zo nodig hoeft te dansen, dan is dit geen probleem! We passen dit aan naar je mogelijkheden.
  • Iedereen is welkom, we houden geen audities, maar uiteraard maken we er weer een dikke vette knaller van!

Vrijwilligers
Ben je vrijwilliger bij Ap-Art? En wil je ook graag iets betekenen tijdens de projecten? Meld je dan vooral aan! Want natuurlijk hebben we bijvoorbeeld ook kleedsters, grimeuses en kapsters nodig wanneer we ergens kunnen optreden. Maar ook hebben we misschien wel rekwisieten, decorstukken of technische hulpmiddelen nodig. En niet te vergeten is het organiseren van deze projecten veel werk, dus ook daar is alle hulp bij welkom!

Tijdens ons eerste project zullen we een aantal liedjes van ABBA nieuw (Ap-Art)leven inblazen. Op zaterdag 16 april zullen wij als afsluiting van het project optreden bij de opening van de Bloemendagen.

De start van het project is op 28 februari a.s. Opgeven kan tot en met 21 februari a.s. via dit formulier. Als je vragen hebt, mail dan naar info@apartmusicals.nl.