Nieuws

Op 27 juni hebben we in stijl ons tweede project afgesloten. Ca. 80 genodigden hebben genoten van een presentatie van 'The Greatest Showman'. Hoe knap is het, om na 6 (!) repetities deze toch lastige nummers te kunnen zingen en danse?! Het publiek heeft zichtbaar genoten!

Wist je dat je heel makkelijk en snel de kas van Ap-Art kunt spekken? Koppel hiervoor Ap-Art aan je Klant is Koning kaart van de Vomar, of begin met sparen via de Vomar-app. De code om Ap-Art te koppelen aan je account is: APBR2022

We gaan in korte projecten van 6 weken (dus in principe 6 repetities) werken aan nummers uit een bepaalde musical. In eerste instantie zal dit voornamelijk zang en dans zijn. Na afloop van zo'n project proberen we iedere keer een mogelijkheid te vinden om voor publiek ons te laten zien en horen. Op deze manier is het de bedoeling dat...

De onzekerheid omtrent corona heeft ons helaas doen besluiten om definitief met de voorbereidingen van "Petticoat" te stoppen.

Na de ongelooflijk leuke en leerzame auditiedag stond het artistiek team voor de enorme klus iedereen op de juist plek te zetten. Het heeft wat 'hoofdbrekens' gekost, maar zij zijn er uiteindelijk uitgekomen.