Ap-Art speel in 2024....

17-06-2023

Na een te lange rustperiode gaat Ap-Art in 2024 weer een nieuwe productie op de planken brengen. De keuze is hierbij gevallen op 'Scrooge, de Kerstmusical', een gloednieuwe en originele versie van het wereldberoemde kerstverhaal van Charles Dickens: 'A Christmas Carol'.

Het verhaal

Londen, 1850. De gierige hoofdpersoon Ebenezer Scrooge heeft een grote hekel aan Kerstmis, liefdadigheid en mensen. Op Kerstavond krijgt hij bezoek van de geest van zijn overleden compagnon Jacob Marley. Deze kondigt aan dat Scrooge die nacht bezocht zal worden door nog eens drie geesten. Deze nemen hem vervolgens mee op een wonderlijke en onvergetelijke reis, waarbij Scrooge inzicht krijgt in de man die hij vroeger was; de man die hij nu is; en de hel die hem wacht indien hij niet verandert. Als Scrooge tenslotte beseft dat zijn lot nog niet beklonken is, probeert hij op Kerstdag al het onrecht dat hij iedereen heeft aangedaan recht te zetten en voortaan te leven in de ware geest van Kerstmis.

Deze versie is een echt ensemblestuk met heel veel verschillende rollen, zowel hoofdrollen als kleine rollen en bijrollen. Voor ieder wat wils dus!

Audities

De audities voor de productie 'Scrooge, de Kerstmusical' zullen gehouden worden op zaterdag 8 juli a.s van 10.00 uur tot ca. 16.00 uur. Meld je hier aan voor de audities!