The Music Calls

The Music Calls

Wat krijg je als je bekende musicals, schouwburg De Kampanje, muziekvereniging Winnubst en Ap-Art samenvoegt??? Dan ontstaat een waanzinnig project!! En voor dit project zijn we op zoek naar zangers en dansers. Wanneer je beide beheerst, is dat mooi, maar helemaal niet noodzakelijk! Wel zoeken we mensen die enthousiast zijn, die er echt voor willen gaan om in relatief korte tijd een prachtige show neer te zetten en er niet voor terugdeinzen om waar nodig meerdere keren per week te repeteren.

Even wat belangrijke data op een rijtje:

  • Datum voorstelling: zondagmiddag 23 april 2023 (Matinee)
  • Start repetities: 5 september 2022
  • Ensemble audities (zowel zang als dans): maandag 3 oktober 2022
  • Solo audities (zowel zang als dans): zondag 30 oktober 2022
  • Repetitie-avonden: maandag- en woensdagavond (In principe op maandagavond zang- en op woensdagavond dansrepetities. Waar nodig of gewenst kan dit in overleg een andere invulling krijgen.)

Je leest het goed, we starten eerst en houden pas later audities. Op deze manier heeft iedereen de tijd om kennis te maken met de manier van repeteren, de moeilijkheidsgraad, het niveau en de sfeer binnen de club. De ensemble audities zijn een must voor iedereen die mee wil doen in het project. Deze audities doen we dus met z'n allen. De solo audities zijn alleen voor de mensen die daadwerkelijk solo willen zingen of dansen.

Wat nieuw is tijdens dit project, is dat je niet per se moet zingen en dansen. Natuurlijk, tijdens de nummers staan de zangers nooit helemaal stil, maar we verwachten niet van iedereen dat hij of zij hele choreografieën gaat leren. Naast zangers zijn we dus ook op zoek naar mensen die alleen maar willen dansen!

Aanmelden voor dit project kan helaas niet meer, maar binnenkort starten we met de voorbereidingen voor een nieuwe, volledige productie in 2024! Alle informatie volgt zo spoedig mogelijk, dus houd onze website in de gaten.

Voor de deelname aan dit project vragen wij een bijdrage van € 120,00. Dit geld gebruiken wij om een gedeelte van de kosten van bijvoorbeeld het huren van kleding te betalen. Omdat we niet alles kunnen huren, zullen we voor de kostumering ook een beroep op je doen. Ook zijn we nog op zoek naar mensen die ons bij de kostumering, maar ook bij kap en grime willen helpen. Ben/ken jij zo iemand, meld je dan vooral ook aan!