De kaartverkoop is gestart, klik hier voor de webshop!


De Jantjes op de Uitmarkt in Schagen
03-09-2018

Op Zondag 2 september bracht Ap-Art een bezoek aan de Uitmarkt in Schagen. In een mooie setting en prachtig weer kwam het publiek in grote getalen om kennis te maken met onze nieuwe productie. Met groot enthousiasme werd meegezongen en -geklapt. Klik hier voor het artikel uit het Noord Hollands Dagblad met een prachtige impressie van deze mooie dag.
Ap-Art brengt de Jordaan naar ‘s Heeren Loo

Op 2 juni jl. bracht een delegatie van Stichting Musicalproducties Ap-Art een muzikaal bezoek aan de familiedag van een groep cliënten van 's Heeren Loo om volledig in kostuum een aantal nummers uit onze nieuwe productie De Jantjes ten gehore te brengen. Met veel enthousiasme werden de liedjes ontvangen door zowel cliënten als familieleden. Er werd lekker mee gedanst en mee gezongen. Tijdens de afsluitende medley van Amsterdamse krakers gingen de voetjes van de vloer en werd de polonaise door iedereen meegedaan. Zowel de cliënten als de castleden van Ap-Art zien nu al uit naar het bezoek wat deze cliënten als altijd zullen brengen aan één van de voorstellingen van De Jantjes in november 2018.CADEAUBONNEN
6-2-2018
Hoe leuk is het, een bezoek aan één van onze voorstellingen cadeau te kunnen doen? Dat kan! Nieuw dit seizoen is de mogelijkheid een cadeaubon t.w.v. 1 of 2 tickets te kopen. En natuurlijk, zoals u dit van ons gewend bent, zijn de tickets inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. Wij sturen deze cadeaubon op naar u of de gelukkige die deze bon van u cadeau krijgt. Met behulp van deze cadeaubon kan, wanneer de kaartverkoop is begonnen, telefonisch worden gereserveerd onder vermelding van het cadeaubonnummer. De start van de kaartverkoop wordt aangekondigd via verschillende media, dus deze kunt u niet missen!Voor eventuele vragen kunt u terecht op reserveringen@apartmusicals.nl, of klik hier voor de webshop.


Inschrijving kinderauditie gesloten
4-2-2018
De inschrijving voor de kinderauditie is gesloten. Voor alle inzenders: bedankt, en succes met de auditie!!


Kinderen gezocht
28-1-2018
Voor onze nieuwe productie De Jantjes zijn we op zoek naar 10 kinderen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Vul dan hieronder het inschrijfformulier in! Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvangen we graag een filmpje van je, waarin je ons laat zien en horen hoe goed je kunt zingen en eventueel dansen. Dit filmpje kun je appen naar 0633742153, het nummer van onze productieleidster Carol.
Er zijn wel een paar spelregels:
1. Je bent minimaal 7 jaar en maximaal 10 jaar (voor jongens geldt een maximale leeftijd van 16 jaar).
2. Je kunt op maandagavond repeteren, en soms ook op andere avonden of in het weekend en je bent beschikbaar tijdens alle voorstellingen in oktober en november a.s. De exacte data ontvang je na je inschrijving.
3. Het filmpje is niet langer dan 1,5 minuut.
Inschrijven kan nog tot en met zondag 4 februari. Binnen een week na het sluiten van de inschrijving krijg je van ons bericht of je wordt uitgenodigd voor de auditie op 18 februari a.s.p.s. Op onze facebookpagina vind je een filmpje waarin Niels je uitlegt wat we precies van je verwachten!


De rolverdeling is bekend!
21-9-2017
Na een super leuke, gezellige en leerzame auditie is de rolverdeling bekend!


Iedereen veel succes de komende maanden!!


Inschrijving voor de 'De Jantjes' gesloten

10-9-2017
De inschrijving voor de audities is gesloten. Voor al je vragen omtrent deze audities kun je terecht bij Carol Kelderman, via carol.kelderman!@gmail.com.
Voor iedereen die zich ingeschreven heeft; succes nog even met de voorbereidingen en tot de 17e
!

Ap-Art speelt 'De Jantjes'!

In het najaar van 2018 zal Stichting Musicalproducties Ap-Art de moeder der musicals op de planken brengen; 'De Jantjes'.

Het stuk wat na de première in 1920 in bijna alle plaatsen van Nederland met ongekend succes vertoond werd met in de eerste twee jaar meer dan 2000 opvoeringen. Tussen 1920 en heden werd het steeds weer opnieuw door allerlei gezelschappen op het repertoire gezet en is hiermee verrreweg het meest gespeelde stuk in het circuit van het Nederlandse toneel. Een waar unicum!

Het verhaal
De Jantjes -Dries, Manus en Toon- zijn drie onafscheidelijke vrienden uit de kleurrijke Amsterdamse Jordaan en in de buurt beter bekend als: de Dolle, de Schele en Blauwe Toon. Het stuk begint als de drie, na het vervullen van hun dienstplicht bij de marine, vol goede moed afzwaaien. Maar het leven als gewone burgers valt ze zwaar tegen. Het lukt ze niet om zich aan de maatschappij aan te passen en om werk te vinden. Zij raken in de problemen op het gebied van geld en van de liefde. Na de nodige feestjes, ruzies, een vechtpartij en een korte gevangenisstraf voor de Dolle, tekenen ze uit teleurstelling en geldnood voor het KNIL, het Koninklijke Nederlands Indische Leger, om als koloniaal voor zes jaar te worden uitgezonden naar onze toenmalige kolonie Nederlands­ Indië. Vlak voor hun vertrek lijkt het met de liefdes weliswaar weer goed te komen, maar dat kan niets meer veranderen aan hun verplichte vertrek naar de Oost. Uitgezwaaid door de buurt vertrekken zij vanaf de Oostelijke Handelskade in Amsterdam met het schip de "Prinses Amalia". Als de Jantjes tenslotte na zes loodzware jaren terugkeren naar Holland zijn zij niet meer met z'n drieën en is hun blik op het leven en op de wereld voorgoed veranderd. Maar in de oude vertrouwde Jordaan gaat het leven door alsof ze nooit zijn weg geweest.Basisvorm Hoogteverschil © Uwilthosting.nl - Ontwerp © Niek Reus, Uwilthosting.nl
Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl